top of page

pe 26. heinäk.

|

Suomenniemen Nuorisoseurantalo

Waulingon iltamat ja Onnen maa, SUOMENNIEMI

Etelä-Savon musiikkiteatteiryhdistys Waulinko herättää iltamaperinteen eloon yhdessä paikallisvoimien kanssa. Iltamaohjelman lisäksi näet musiikkiteatteriesityksen Onnen maa ja pääset nauttimaan Waulingon säestämistä tansseista. Tule mukaan iltamailoon ja nauttimaan kesäillasta kanssamme!

Waulingon iltamat ja Onnen maa, SUOMENNIEMI
Waulingon iltamat ja Onnen maa, SUOMENNIEMI

Paikka & aika

26. heinäk. 2024 klo 18.00 – 22.00

Suomenniemen Nuorisoseurantalo, Kirkonkyläntie 15, 52830 Suomenniemi, Suomi

Tietoa tapahtumasta

🎭🎶 Kesällä 2024: Waulingon iltamat ja Onnen maa -esitys 🎭🎶

Musiikkiteatteriyhdistys Waulinko tuo perinteiset iltamat takaisin Etelä-Savon maaseudulle kesällä 2024!

Tule mukaan ilonpitoon, jossa perisuomalainen iltamakulttuuri, yhteisöllisyys ja musiikkiteatteri paiskaavat kättä! Waulingon iltamakiertue kulkee kesän aikana pitkin poikin Etelä-Savon matkailu- ja kulttuurikohteita, joissa jokainen ilta on uniikki ja hehkuu paikallista identiteettiä.

Waulingon iltamat kokoaa yhteen niin paikallisväen, kesäasukkaat kuin matkailijat unohtumattomien esitysten, musiikin ja tanssin äärelle. Kaikissa kiertueen iltamissa viihteennälkäisille tarjoillaan Waulingon musiikkiteatteriesitys Onnen maa sekä vaihtuvaa iltamaohjelmaa, jonka toteutuksesta vastaavat paikalliset esiintyjät. Kuten kunnon iltamiin kuuluu, illat huipentuvat Waulingon säestämiin tansseihin.

Tule mukaan herättämään henkiin perinteistä iltamakulttuuria, törmäämään tuttuihin ja tuntemattomiin sekä nauttimaan kesäillan lumosta kanssamme!

Tapahtumaa tukevat Taiteen edistämiskeskus, Suomen Kulttuurirahaston Etelä-Savon maakuntarahasto, OP Suur-Savo ja Taste Saimaa -hanke.

Seuraa meitä ja pysy kärryillä tapahtumista!

#WaulingonIltamat2024 #EteläSavonKulttuuri #YhteisöllisyysMaaseudulla

Liput

 • Iltamat ja Onnen maa

  Pääsylippu oikeuttaa sisään Waulingon iltamiin, joka sisältää Onnen maa - esityksen lisäksi tanssit. Myynnissä myös lasten lippu, joka on tarkoitettu alle 18 vuotiaille.

  10,00 €–20,00 €
  • 20,00 €
   +0,50 € palvelumaksua
  • 10,00 €
   +0,25 € palvelumaksua

  Yhteensä

  0,00 €

  Jaa tämä tapahtuma

  bottom of page