top of page

la 02. syysk.

|

Asemanmäen puisto

Savolaista herkkua makupaloina

Kaksi esitystä Asemanvartijan talon 100-vuotiskjuhlilla. Makupaloja Savolaisesta herkusta tarjoilee Mimmi, Minttu ja Aapo. Vapaa pääsy!

Savolaista herkkua makupaloina
Savolaista herkkua makupaloina

Paikka & aika

02. syysk. 2023 klo 17.00 – 20.00

Asemanmäen puisto, Mannerheimintie 12, 50100 Mikkeli, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Alussa oli saari, norppa ja Nestori. Sitten kaksi muikkua ja kitaristi nostivat kattilan kantta, lisäsivät liemeen isolla lusikalla vähän mitä sattuu ja päättivät tarjoilla sopan nälkäiselle yleisölle. Kulhot esiin, nyt sitä saa!

Musiikkiteatteriyhdistys Waulingon Savolaista herkkua on makoisia suupaloja Saimaan rannoilta, torien laitamilta, laitureilta, lautasilta ja välillä vähän laidan väärältä puoleltakin. Menevä musiikki ja savolaiseen tapaan kolmelle kierteelle viännetty huumori takaavat katsojalle maistuvan musiikki- teatterielämyksen, josta ei sattumia puutu. Rapsakan ruiskuoren kätköistä teille parastaan tarjoilevat ihan umpisavolaiset muikut Minttu Tamski ja Mimmi Rantala. Kolmen tähden illallista säestää kitaristi Aapo Oranen, jonnii sortin eväkäs itennii.

Kaksi noin vartin makupalaa nähdään lauantain 2.9. Asemanvartijan talon 100-vuotisjuhlilla, Asemanmäen puistossa, klo 17 ja 19.30. Vapaa pääsy - tervetuloa!

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page